Szakvélemények
Szakvélemények Print E-mail
Monday, 19 February 2007 20:27
Ezen szolgáltatásunkkal szeretnénk levenni az Önök válláról azt a procedúrát, mely a szükséges engedélyek beszerzésével jár.

mozgologoFeltétlenül kéményseprő szakvéleményre van szükség új gázbekötés, vagy átalakítás, gázkészülék csere, illetve használatba vételi (lakhatási) engedélyek beszerzéséhez.
Abban az esetben, ha a kémény bélelését. szerelését, vagy javítását cégünk végezte, ezt a feladatot ingyen végezzük. Megrendelőinkre, csak a hivatalos díjakat hárítjuk át. (Kéményméretezés és a Kéményseprő szakvélemény díja.)

Ha a kémény házilagos kivitelben, vagy más kivitelező által készült, akkor előtte, - a meglepetések elkerülése végett - egy állapotfelmérést végzünk, melynek során ugyanazokat az ellenőrzéseket végezzük el, melyeket az illetékes Kéményseprők vizsgálni fognak. Ha ezeknek a szempontoknak a kémény megfelel, akkor mi megkíméljük Önt a felesleges rohangálástól és a bürokratikus útvesztőktől.
Ha állapotfelméréskor kiderül, hogy valamilyen hiba, vagy szabálytalanság van, marad idő annak gyors kijavítására és nem kell többszöri vizsgálatot fizetni, idegeskedni, a kivitelező után rohangálni, újabb időpontot egyeztetni, stb. Más kivitelező által készített kémény esetében, a felülvizsgálati díjunk (Budapest területén) 10,000Ft + ÁFALast Updated on Wednesday, 16 February 2011 13:18
 


 

Main Menu