Részletfizetés
Részletfizetés Print E-mail
Monday, 19 February 2007 21:10
penz1Szeretnénk segítséget nyújtani megrendelőink részére akkor is, amikor már igen közel a baj, vagyis a „gázlezárás” veszélye fenyeget. Visszaáramlás esetén a gázszolgáltató szüneteltetheti a gázellátást, így nincs idő a pályázatok benyújtására, vagy a hitelek ügyintézésére.Ekkor jöhet jól a kamatmentes részletfizetési lehetőség. Cégünk saját erőforrásait és a gyártóknál elért halasztott fizetési lehetőségeit osztja meg a megrendelővel.

Sürgős esetben, 1-2 kémény esetében halasztott, kamatmentes részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani.

Nézzünk egy példát:
Ha a kémény javítási költsége mondjuk 1 millió Ft és azonnali javításra van szükség, de a Társasház nem rendelkezik az összeggel, akkor a fizetési feltételek akár az alábbiak szerint történhetnek.

- A munkálatok elkészültekor, az átadást követően 15 napon belül a     vállalási összeg 20%-át utalja át a     megrendelő cégünk számlájára.
- A fennmaradó összeget havonta, egyenlő arányban, (20-20%) négy     hónap alatt banki átutalással fizeti ki a Társasház.

Fentiek alapján tehát, a vállalási összegre öt hónapos fizetési könnyítést tudunk biztosítani, max. 3 millió forintig.
A lakóközösségek a közösköltség befizetésének ütemezésével és esetleges egyéb bevételeik figyelembe vételével tudnak tehát kalkulálni.
A megállapodás részleteit a vállalkozói szerződés tartalmazza. Fentiektől való eltérés természetesen lehetséges, de ez egyéni egyeztetést igényel.

Reméljük ez a lehetőség módot nyújt ahhoz, hogy az Ön otthona is biztonságos legyen.Last Updated on Monday, 19 February 2007 21:15
 


 

Main Menu